Skip to content

February 15, 2014

Steun voor time-outproject

KruiskenshoeveDinsdag 11/02 werden wij op de Kruiskenshoeve in Sint-Laureins verwacht.

Rechercheur op rust Robert Accoe nam de nieuwe tent die wij schonken (de vorige heeft de laatste storm niet doorstaan) met veel plezier in ontvangst. Hiermee steunen wij het time-outproject voor jongeren in Sint-Laureins.

De Kruiskenshoeve vindt u midden de velden van Sint-Laureins. Eigenaar-voortrekker Robert Accoe en OBC De Waai namen het voortouw om de hoeve als voorlopig niet gesubsidieerd project uit te rusten. Ook OOOC De Waai, De Werf, Hadron, Blij Leven, MPI Sint-Gregorius, MPI Wagenschot, vzw aPart, Martens-Sotteau en de Sassepoort stapten in het samenwerkingsverband. Het project draait hoofdzakelijk op de vrijwillige inzet van Robert Accoe.

In de Kruiskenshoeve ligt de nadruk op rust. Rust in de plattelandsomgeving, ver van alle drukte en weg van de voorziening, basaal leven in de plaats van hulpverlening. De tijd mag even stilstaan. De levens- en werkervaringen door gewoon mee te doen/te werken, kunnen hulpmiddel zijn bij het herwinnen van perspectief en (opnieuw) in beweging komen.

Het was een schitterende avond! Meer info op www.kruiskenshoeve.be.

Veel succes Robert en bedankt voor de hartelijke ontvangst!

Comments are closed.